Η Ιστορία μας

Η εταιρία "Kafarakis dried nuts" είναι μία οικογενειακή επιχείρηση 3 γενεών που δραστηριοποιείται στον τομέα των ξηρών καρπών και του καφέ από τη δεκαετία του ’50.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο στηρίζεται στο μεράκι και στην αφοσίωση ως προς την ποιότητα των προϊόντων με σεβασμό προς τον πελάτη και την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Δίνουμε σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας αφού οι ξηροί καρποί ψήνονται και παρασκευάζονται στα δικά μας εργαστήρια με υπευθυνότητα. Η μυρωδιά από φρεσκοψημμένο καφέ περιπλέκεται ευχάριστα με αρώματα μπαχαρικών από όλο τον κόσμο διεγείροντας τις αισθήσεις για πειραματισμούς και μικρές καθημερινές απολαύσεις.

Επιπλέον, το ευ ζην κυριαρχεί στα καταστήματά μας καθώς διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα από βότανα, τσάι, εκλεκτά χειροποίητα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν κάθε ιδιαίτερη και απαιτητική ανάγκη.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη ποικιλία από ποτά και ετικέτες κρασιών που συνοδεύονται από όμορφες συσκευασίες δώρου. Η σημασία στην ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές προσδοκούν το χαμόγελο των πελατών μας το οποίο και είναι η καλύτερη δέσμευσή μας για το μέλλον.

kafarakis-logo-header-green

Στοιχεία Επικοινωνίας

T: 210 26 16 217 / 210 57 19 095
E: info@kafarakis.gr

Kafarakis Shop

About The Shop

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία εκλεκτών προϊόντων στις πιο προσιτές τιμές.